Leadership Trail 2022

Ga op 17 januari mee op Leadership Trail!

Heb jij je als leider het afgelopen jaar intensief ingezet om jouw mensen fit en veerkrachtig hun werk te laten doen? Dan is het nu jouw beurt. Al wat jij nodig hebt is een paar goede wandelschoenen, warme kleding, een vraag over je leiderschap en een nieuwsgierige houding.

Opzet

Op 17 februari een hele dag de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in, wandelen met twee inspirerende mede-deelnemers onder begeleiding van mij. Bij meer dan drie aanmeldingen zet ik één van mijn ervaren collega-coaches in. Zo blijven we binnen de verwachte maximale groepsgrootte van 2 personen en een begeleider. In stilte reflecteren op je eigen leiderschap op een prachtige plek in het bos. Een hele dag met inspirerende vragen, gesprekken en opdrachten, terwijl we de Heuvelrug verkennen. Ik zorg voor koffie, thee en een stevige lunch. En alles conform de richtlijnen van het RIVM.

Investering

Kosten bedragen € 495,– euro (ex btw). Dit is inclusief een intake via Zoom, een voorbereidende opdracht en een afrondend online of live coachgesprek.

Meedoen of Maatwerk?

Interesse om deze Leadership Trail voor jezelf of een heel management team in te zetten? Neem dan contact op met 06-40641350.

Of vraag een offerte aan voor maatwerk via het contactformulier.

Leadership Trail