Leadership Trail 2024

Ga op 20 maart mee op de Leadership Trail, Winter Edition!

Heb jij je als leider het afgelopen jaar intensief ingezet om jouw mensen fit en veerkrachtig hun werk te laten doen? Ben je onderweg om de afgesproken jaardoelen te halen. Dan is het zo vlak voor de zomer jouw beurt. Al wat jij nodig hebt is een paar goede wandelschoenen, een vraag waarin de ontwikkeling van je leiderschap centraal staat en een nieuwsgierige houding.

Opzet

Op 20 maart gaan we een hele dag de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in, wandelen met maximaal vijf inspirerende mede-deelnemers onder begeleiding van Sam Dousi en mij.  Een hele dag met prikkelende vragen, boeiende gesprekken en verrassende opdrachten, terwijl we de Utrechtse Heuvelrug verkennen.

Investering

Kosten bedragen € 495,– euro (ex btw). Dit is inclusief een telefonische intake en natuurlijk versnaperingen onderweg en een stevige lunch.

Praktisch

We vertrekken en eindigen bij NS station Driebergen-Zeist waar ook ruime parkeergelegenheid is. We starten daar om 10:00 uur en zijn rond 16 uur weer terug.

Meedoen of Maatwerk?

Interesse om deze Leadership Trail voor jezelf of een heel management team in te zetten? Neem dan contact op met 06-40641350.

Of vraag een offerte aan voor maatwerk via het contactformulier.

Leadership Trail